Личният готвач на Барак Обама е намерен мъртъв в езерото Мартас Винярд

...
Личният готвач на бившия президент на САЩ Барак Обама е
Коментари Харесай

Личният готвач на бившия президент на САЩ Барак Обама е намерен мъртъв в езеро близо до семейната къща на семейство Обама в курортното селище Мартас Винярд.

Полицията на щата Масачузетс потвърди в понеделник, че гребецът, който е бил видян да изпада в затруднение на езерото Edgartown Great Pond, е личният готвач на семейство Обама Тафари Кембъл.

45-годишният Кембъл е работил в Белия дом, след което е продължил да работи за семейство Обама, след като 44-ият президент напусна поста си през 2016 г.

"Тафари беше обичана част от нашето семейство", се казва в съвместно изявление на семейство Обама. "Той беше ... креативен и страстен по отношение на храната и нейната способност да обединява хората. През следващите години го опознахме като топъл, забавен, изключително мил човек, който направи живота на всички ни малко по-светъл."

"Ето защо, когато се готвехме да напуснем Белия дом, помолихме Тафари да остане при нас и той великодушно се съгласи. Оттогава той е част от живота ни и сърцата ни са разбити, че си е отишъл."

Кемпъл оставя съпругата си Шериз и синовете си близнаци, казаха Обама.

В неделя властите започнаха да издирват изчезнал човек след сигнал, че гребец е паднал под водата и не е изплувал.

Полицията на щата съобщи, че е открила Кемпъл, който не е носил спасителна жилетка, на около 30 метра от брега и 2.

Кампел, който живеел в Дъмфрис, Вирджиния, бил на посещение в Мартас Винярд, богата островна общност край бреговете на Масачузетс, но семейство Обама не присъствало по време на инцидента, съобщиха от полицията.

Смъртта на Кампел се разследва от властите, съобщиха от полицията.

Източник: БГНЕС Al Jazeera и новинарски агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР