Личният агент на бразилския футболист на Лийдс Рафиня – Деко

...
Личният агент на бразилския футболист на Лийдс Рафиня – Деко
Коментари Харесай

Барселона прави сечено на Челси за Рафиня, вади сериозна сума за бразилеца

Личният сътрудник на бразилския футболист на Лийдс Рафиня – Деко дойде в Барселона. Той ще се опита да убеди управлението на британския клуб да реализира съглашение с „ каталунците “ за прехвърлянето на нападателя, оповестява испанският вестник „ Sport “.

Рафиня е помолил своя сътрудник да забави договарянията с Челси, с цел да изчака развиване към новата оферта и изцяло към интереса на Барселона към него. Както е известно, преди няколко дни в Англия писаха, че „ сините “ от Лондон са се договорили с Лийдс за прехвърлянето на бразилеца на стойност от към 70 милиона евро.

Шефовете на Лийдс към този момент отхвърлиха първата оферта на каталунците. Изглеждаше, че Челси е в много преференциална позиция да притегли крилото, само че те може да бъдат сюрпризирани от офертата на Барса, която също е в размер от 70 милиона евро, добавя пък „ The ​​Times “.

До огромна степен „ каталунците “ ще могат да дадат сходна сума пари поради оповестената договорка за част от телевизионните права на Барселона за идващите 10 години, което ще облекчи най-малко до избрана степен тежката финансова обстановка към тима.

Barcelona are ready to make an offer worth up to £60 million for Raphinha in an effort to beat Chelsea to the signing of the Leeds United forward
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР