Личната история на поп изпълнителя Тихомир Митов се превърна в

...
Личната история на поп изпълнителя Тихомир Митов се превърна в
Коментари Харесай

Лична история се превърна в хит с послание

Личната история на поп изпълнителя Тихомир Митов се трансформира в ария с обръщение. Талантът е зарязан незабавно след раждането си, а по-късно осиновен. Въпреки компликациите, пред които го изправя животът, не се отхвърля.

Младият артист и квартет " Славей " (на Надка Караджова) показаха преди няколко дни композицията " Аз съм тук " по музика и аранжимент на Алекс Кипров, текст - Цвети Милева. Вече е подготвен и клипът към парчето, чийто режисьор е Веселин Георгиев.

За мен това не е просто ария, а история - моята история. С времето тя се трансформира в идея. Няколко години бях оставил песента на назад във времето и в този момент най-сетне пристигна и нейното време. Не спирам да получавам писма от хора с сходна орис, които желаят да споделят своята история и да заявят " Аз съм тук ". Извън комерсиалното, само че в надълбоко прочувственото пространство, тази ария е направена с доста обич и усърдие. Зад нея стои по-голяма акция, която занапред считам да осъществявам. Осиновяването е тематика, за която обществото не харесва да се приказва, само че би трябвало. Много хора, осиновители и осиновени минават през прочувствени компликации и би трябвало да знаят, че не са сами. Затова беше основан планът " Аз съм тук ". За да бъде чут и в никакъв случай да не замлъква гласът на осиновените в България, показа Тихомир Митов.

https://www.youtube.com/watch?v=y-JftItHMNM
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР