Личен лекар спечели тригодишна битка със съседите си милионери –

...
Личен лекар спечели тригодишна битка със съседите си милионери –
Коментари Харесай

Мъж спечели тригодишна битка със съседите си милионери за 26-футов жив плет

Личен доктор завоюва тригодишна борба със съседите си милионери – откакто се оплака, че техният великански жив плет от 26-футови лейландии се извисяваше и закриваше слънчевата светлина в дома му на село.

64-годишният доктор Андрю Крос и неговите съседи, заможен необут Марк Дайър и брачната половинка му Клеър, се сблъскаха в поредност от правосъдни и строителни разногласия, които арбитър сподели предходната година, че са трансформирали идилично британско село в " полесражение ". Споровете са съсредоточени към основаването на хеликоптерна площадка от семейство Дайър в тяхното поле в дребното селце Брук в Съри, обвиняванията на семейство Дайър в тормоз против „ заплашителна тайфа “ от съседи, в това число доктор Крос, и големия жив плет против доктор Крос къща.

Личният доктор стачкува, че живият плет, единствено на няколко крачки от вкъщи му, заглушава светлината от предната част на парцела му и изцяло заличава гледките, на които преди се е наслаждавал над провинцията. Сега, след чуване във Върховния съд, на доктора беше дад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР