Либералите се опитваха да политизират максимално трагедиите, но социопатът може

...
Либералите се опитваха да политизират максимално трагедиите, но социопатът може
Коментари Харесай

Либералите се опитваха да политизират трагедиите, но социопатът може да е жена, да работи за „Спаси София“ и да слуша джаз

Либералите се опитваха да политизират оптимално нещастията, само че социопатът може да е жена, да работи за „ Спаси София “ и да слуша джаз. Това написа в собствен коментар Кристиян Шкварек във Фейсбук.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Миналата година България беше разтърсена от жестокото ликвидиране на жена, осъществено от мъжът й и татко му.

Тази година стартира с жестокото ликвидиране на мъж, осъществено от жена му и нейната майка.

След всяко от миналогодишните похищения бяхме заливани с назидателното изтъкване какви патриотични татуировки носи причинителят, в каква православна черква се е била оженила двойката и изобщо по какъв начин „ обичайните полезности “ са просто някакъв фарс, дискредитиран от грозната действителност, че мъже протягат ръка на дами. Либералите се опитваха да политизират оптимално нещастията, изваждайки на напред във времето културния профил на причинителите – хетеросексуални мъже, „ патрЕоти “, православни и батки. Цялата 2023-та прекараха в налагане на този облик и, затова, позициониране на себе си като негов контрапункт.

Сега бихме могли да се впуснем и ние в същото с противоположен знак:

да сочим двете жени-убийци, това какви прогресивни, градски либералки са, активистки на „ Продължаваме Промяната “, посланик от кариерата и впрочем. И с това да политизираме в наша изгода, както те вършиха предходната година, една ужасяваща покруса.

Или можем да изберем да не го вършим. Защото истината е, че нито културният, нито политическият образ на причинителите е повода за тяхното действие. Проблемът е, че измежду нас – естествените хора от болшинството, се разхождат невидимо социопати. Социопатът може да е мъж, може и да е жена. Може да е татуиран с Левски и Ботев „ патрЕот “, може и да е градски, демократичен деятел на „ Добрите сили “. Може да е елементарен охранител в дискотека, може и да е посланик от кариерата.

Социопатът няма културен, политически и стопански профил

Той се внедрява на всички места – от Министерство на вътрешните работи до „ Бизнес парка “, от църквата до демократичното Неправителствени организации, от дискотеката в Стара Загора до централата на „ Да, България “. Той протяга ръка, убива, набеждава и наранява хората, тъй като е социопат, а не поради някои от гореизброените му белези, такъми или желания. Няма да го разпознаете по това, че си е татуирал „ Ботев “ или скача за кръста, както се опитваха цялата предходна година да ви втълпяват либералите.

Социопатът може да е жена, да работи за „ Спаси София “ и да слуша джаз, посред систематичния тормоз, който оказва на бащата на детето си, преди да го убие

Всички ние, останалите, би трябвало да водим като общество война с тях- социопатите, където и да са се внедрили и интегрирали, а не да използваме закононарушенията им за личните си политически, партийни и публични войни.

Още отзиви четете в категорията Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР