LG, известен производител на смарт устройства, продължава дейността си в

...
LG, известен производител на смарт устройства, продължава дейността си в
Коментари Харесай

LG Duobo: Кафемашината, която ви позволява да създадете своя собствена смес с космически дизайн

LG, прочут производител на смарт устройства, продължава активността си в разнообразни браншове и уголемява своето продуктово портфолио. Въпреки че множеството консуматори са осведомени с южнокорейския производител поради моделите тв приемници, работещи с webOS, компанията има и други артикули.

Един от най-новите е „ Duobo “ – галактическа кафемашина.

LG ще пусне първата си кафемашина с капсули в четвъртък посредством Kickstarter.

Разбира се, когато LG реши да създаде кафемашина, компанията искаше да я направи малко по-различна от тези на своите съперници. Duobo може да работи с две капсули по едно и също време, което разрешава на потребителите да основават свои лични смеси кафе от разнообразни сортове.

Потребителите могат да употребяват особено приложение, с цел да зададат температурата, размера и други настройки за всяка капсула, създавайки свои лични персонализирани предписания. Компанията също по този начин споделя предписания, основани от професионални баристи, което улеснява потребителите да се насладят на многообразие от кафета.

Ако мислите, че LG Duobo наподобява на галактически транспортен съд, то сте изцяло прави.

Оказва се, че компанията съзнателно е проектирала кафемашината да наподобява като галактически транспортен съд. Дизайнът на Duobo е въодушевен от „ Аполо 11 “, а футуристичният ѝ тип сигурно отразява слогана „ Откриване на усета на космоса “.

Датата на стартиране на продукта, 20 юли, е определена в чест на кацането на „ Аполо 11 “ – първата пилотирана задача до Луната през 1969 година

Компанията в началото е възнамерявала да продава този артикул за $799, само че след това крайната цена се оказва друга. LG Duobo ще се предлага за $399 за първите 250 консуматори в Kickstarter. След това ще бъде на цена от $499.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР