LG Electronics обяви, че LG Q6, част от новата серия

...
LG Electronics обяви, че LG Q6, част от новата серия
Коментари Харесай

LG Q6 представя Fullvision дисплей с новата си смартфон линия

LG Electronics разгласи, че LG Q6, част от новата серия Q на компанията, ще бъде първият смарт телефон с FullVision екран, идващ флагмана LG G6. Серията Q предлага доста от най-търсените първокласни функционалности на LG, само че на извънредно конкурентна цена.

Серията Q на LG е най-новата линия от мощни смарт телефони от междинния клас, притежаващи най-отличителните характерности на премиум телефоните на LG, а първият модел от Q серията ще бъде LG Q6. Той предлага някои от най-желаните нововъведения от премиум смарт телефона LG G6, опаковайки ги в грациозен и хубав корпус, емфатичен от FullVision екран и минимизирани очертания. Фамилията Q6 се състои от Q6+, Q6 и Q6α. Трите разновидността обслужват разнообразни потребителски групи във връзка с паметта и съхранението: Q6+ идва с 4GB RAM и 64GB ROM памет, до момента в който разновидността Q6 дава 3GB RAM и 32GB памет, а Q6α идва на най-достъпна цена с 2GB RAM и 16 GB ROM.

Във време, когато минималистичните дизайни са наклонност в премиум смарт телефоните, LG Q6 е първият модел в междинната ценова категория, който предлага тези характерности на потребителите си. Уникалният 5.5-инчов екран FHD+ FullVision на LG Q6 е с аспектно съответствие 18: 9 и прави гледането на видеа и прекарването при игрите още по-завладяващо. Освен това, дизайнът прави комфортно осъществяването на повече интервенции по едно и също време. Безрамковият дизайн на смарт телефона е планиран по този начин, че да обезпечи оптимално огромен екран в съответствие с корпуса на телефона, като в същото време предотвратява последсвията от инцидентните докосвания по екрана до момента в който го държите в ръка.

LG Q6 наподобява извънредно добре със своя минималистичен и грациозен дизайн. Без неприятно изпъкване на камерата и грациозен външен тип, Q6 показва привлекателни линии със заоблени ъгли на тялото си, следвайки линиите на екрана. Обвит в стилна железна рамка, Q6 съумява да бъде лек и здрав при дълготрайно всекидневно потребление.

Q6 наподобява не просто добре, той е извънредно елементарен за потребление. Позовавайки се на ергономичните проучвания за създаването на LG G6, Q6 също е изработен да се държи и употребява комфортно с една ръка. Друго улеснение за потребителя е и функционалността за различаване на лица на LG, която разрешава на притежателите да отключат Q6 още по-бързо, спрямо другите налични технологии за различаване на лица.

Както се очакваше, LG Q6 носи в себе си последните нововъведения от LG в региона на оптиката. Смартфонът има 100-градусова широкоъгълна селфи камера, която разрешава снимането на огромна група хора без изпитание. Освен това, усъвършенстваната LG UX 6.0 камера се възползва изцяло от съотношението 18:9 на FullVision екрана. Режимът с квадратна камера улеснява шерването на квадратни изображения в обществените мрежи, както и основаването на колажи с фотографии, употребявайки голям брой квадратни изображения.

LG Q6 също е много устойчив. Металната рамка, обграждаща Q6, е направена от ултра-силен алуминий от серията 7000. Това е една от най-силните алуминиеви сплави, която се употребява необятно в браншове като галактическата индустрия. Устройството е подложено на взискателните стандарти от над 20 разнообразни теста на батерията, които включват топлота, издръжливост, навлизане на непознати тела или мощен шоков удар - условия, по-строги даже от интернационалните протоколи за тестване.

" LG Q6 е комбинация от премиум функционалности, отлична продуктивност и привлекателна цена - композиция, която е извънредно значима за нас, следейки методите, по които потребителите употребяват смарт телефоните си по целия свят ", сподели Джуно Чо, президент на LG Electronics Mobile Communications Company. " Серията Q е нашият метод да реализираме превъзходен резултат с премиум характерности от LG, прилягащи идеално в ръцете и джобовете на още повече консуматори ".

LG Q6 ще стартира да се предлага на основни пазари в Азия от идващия месец, след което ще бъде наличен и в Европа, Латинска Америка и Северна Америка.

Ключови спецификации: *
- Чипсет: мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon TM 435

- Дисплей: 5,5-инчов екран FHD + FullVision 18: 9 (2160 x 1080 / 442ppi)

- Памет:

o Q6+: 4 GB RAM / 64 GB ROM
o Q6: 3 GB RAM / 32 GB ROM
o Q6a: 2 GB RAM / 16 GB ROM

- Камера: задна 13MP общоприет ъгъл / предна 5MP необятен ъгъл

- Батерия: 3000 мА (вградена)

- Операционна система: Android 7.1.1 Nougat

- Размер: 142,5 x 69,3 x 8,1 мм

- Тегло: 149 гр.

- Мрежа: LTE / 3G / 2G

- Свързване: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 / NFC / USB вид B 2.0

- Цветове:

o Q6 +: Astro черно / ледено платинен / морско синьо
o Q6: Astro черно / ледено платинен / мистично бяло / Terra златно
o Q6a: Astro черно / ледено платинен / Terra златно

- Други: различаване на разположение / Гугъл помощник / Square Camera за квадратни изображения / Steady Record / FM радио

* Функциите могат да варират, според от съответния пазар.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР