Лейтън Уилямс изглежда се противопоставя на гравитацията в един кратък

...
Лейтън Уилямс изглежда се противопоставя на гравитацията в един кратък
Коментари Харесай

BBC Strictly Come Dancing танцува първи поглед, докато Лейтън се противопоставя на гравитацията със смайващо движение

Лейтън Уилямс наподобява се опълчва на гравитацията в един къс взор към горещо предстоящите шоуданси за финала на Strictly Come Dancing.

Звездата от West End Лейтън, артистът и модел от EastEnders Боби Брейзиър и някогашната звезда от Coronation Street Ели Лийч са трите звезди, които се борят на дансинга за стремежи трофей Glitterball Trophy в събота, 16 декември. Всяка двойка ще извърши три съчетания онлайн пред милиони фенове, в това число дълго чакания шоу танц.

Лейтън, който си партнира с Никита Кузмин, нервира рутина за прекъсване на шоуто в фотоси, оповестени от шоуто на BBC, до момента в който той и украинският професионален танцьор извършват синхронизирани придвижвания, до момента в който носят черни бомбета. На една фотография Лейтън скача във въздуха, до момента в който прави шпагат, до момента в който Никита се гърчи на пода. Дуото ще извърши своя шоу танц към Friend Like Me от Ne-Yo, което допуска, че дават на публиката рутина на тематика Аладин, защото песента е класика на Дисни.

За обичан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР