Лейди Гага ще бъде придружена от дългогодишния си мениджър Боби

...
Лейди Гага ще бъде придружена от дългогодишния си мениджър Боби
Коментари Харесай

​Лейди Гага само с мениджъра си​ на церемонията за Оскар-ите

Лейди Гага ще бъде съпроводена от дългогодишния си управител Боби Кембъл по време на церемонията по връчването на " Оскар " -ите довечера, оповестява Контактмюзик. Певицата и актриса от " Роди се звезда " неотдавна скапе годежа си със своя импресарио Крисчън Карино.

 © фотография: АРХИВ
На церемонията в " Долби тиътър " ще участват и членове на фамилията на звездата. Близки до Лейди Гага разясниха раздялата ѝ с Крисчън като обявиха " че връзката сред двамата не би се получила в дълготраен проект ".

Двамата започнаха да се срещат през февруари 2017 година, след което оповестиха годежа си през октомври предходната година. Спекулации за проблеми във връзката им се появиха, откакто бдителни почитатели видяха, че певицата не носеше годежния си пръстен по време на церемонията по връчването на премиите " Грами " при започване на месеца.

Това е втората разлъка за певицата през последните три години. През 2016 година тя скапе годежа си с артиста Тайлър Кини, с който имаше дългогодишна връзка.
 ​Лейди Гага е сгодена за импресариото си Крисчън Карино ​Лейди Гага е сгодена за импресариото си Крисчън Карино
Това твърди американското списание "Ю Ес уийкли ". Според обявата певицата е получила предлагането още през лятото, освен това желанията на Крис...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР