Левски започва разговори с Петър Хубчев, за да изчисти дълга

...
Левски започва разговори с Петър Хубчев, за да изчисти дълга
Коментари Харесай

Левски започва преговори с Петър Хубчев за дълга, който имат към него

Левски стартира диалози с Петър Хубчев, с цел да почисти дълга си към треньора, написа „ Тема Спорт “. " Сините " би трябвало да уредят взаимоотношенията си с някогашния си ментор. Това би трябвало да се случи допустимо най-бързо - преди Нова година. Ако не го сторят, то няма да могат да получат лиценз за идващия сезон. Вече беше направена една крачка в посока приемане на лиценз - преди дни на " Герена " подписаха съглашение с Национална агенция за приходите.

Хубчев беше освободен от Левски преди края на предишния шампионат. Контрактът сред двете страни гласи, че при предварително преустановяване без единодушието на някоя от тях другата заплаща заплатите до края на контракта. Така Левски дължи всичките хонорари на Хубчев до края на сезон 2020/21 година. Очаква се въпреки всичко треньорът да направи някакви отстъпки.

Новият притежател на Левски Наско Сирков на няколко пъти разгласи, че когато клубът подпише с общоприет спонсор, незабавно ще седне на договаряния с някогашния ментор. Заради неуредените връзки с Хубчев на " Герена " не назначиха Славиша Стоянович за старши треньор. Сърбинът със словенски паспорт се води треньор, както и спортно-технически шеф, като втората позиция е официална, с цел да може да води води тима от скамейката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР