Левски записа трети пореден мач без победа в efbet Лига.

...
Левски записа трети пореден мач без победа в efbet Лига.
Коментари Харесай

Левски пак се провали

Левски записа трети следващ мач без победа в efbet Лига. " Сините " позволиха 1:1 с Локо Пд на " Герена " и остават на 3 т. от призовата тройка. Преди това те паднаха от Славия с 1:2 и приключиха 0:0 с новака Септември. 
Ивелин Попов (18) откри с глава след пас на Хосе Кордоба, а резервата Джовани (75) изравни. 
26-кратните първенци имаха много шансове за гол, само че пропуски на Роналдо лишиха състава на Станимир Стоилов от крайния триумф. 
Юношата на Левски Преслав Боруков (15) се отскубна зад тила на " синята " защита, само че Кордоба го блокира с тяло и му попречи да шутира.
След фаул Кордоба се извиси над всички и откри Ивелин Попов, който от 2-3 м насочи топката в мрежата.
Андриан Краев опита неакуратен удар от към 20 м. Уелтън от фланга откри непокрития Филип Кръстев в наказателното поле, той стреля с глава, само че вратарят Динко Хоркаш улови.
Голмайсторът Попов пусна пас сред двама към Роналдо, а бразилецът остана очи в очи с Хоркаш, само че стреля в краката му и завоюва единствено корнер.
Веднага след паузата Уелтън проби отляво и пусна паралелен пас в дребното наказателно поле, само че Роналдо, с Бидунга на гърба си, не съумя да засече топката на метър от вратата.
Бразилска акция на Цунами и Уелтън приключи с неакуратен удар от воле. 
В 75-ата мин. бразилска акция на гостите подхвана Матеус Да Силва, който центрира ниско отдясно към дузпата и резервата Джовани матира Пламен Андреев.
Веднага по-късно Роналдо още веднъж пропусна.
" За нас е по-лесно да сътворяваме положения, в сравнение с да вкарваме. Локо Пд също игра добре, получи се добър мач, борба.
Имахме 5-6 чисти голови положения, само че не успяхме да вкараме повече от един гол. Нормално е да има и психическа затормозеност пред гола. Не мисля, че има спад във формата на бразилските ни футболисти. Те работят добре, упражняват доста. Трябва да стартират и да вкарват, тъй като те са рисковите ни футболисти ", призна Станимир Стоилов.
" Имам забележки и при играта на централните ни бранители. Направихме една неточност в отбраната и тя незабавно беше осъдена. На нас ни трябват 5 положения, с цел да вкараме един гол. Каквото самичък си направиш, никой не може да ти направи. Трябва да работим с тези футболисти. И вероятно да прибавим повече класа и разновидности, най-много в офанзива ", означи Мъри.
Синът на легендата Георги Аспарухов - Андрей, изригна против нападки на почитатели към младия вратар Пламен Андреев.
" Много тъпо е да чета откровени обиди по адрес на Пламен Андреев, и то от левскари. Същото беше и с Ники Михайлов. Е, все някой би трябвало да пази. Явно резултатът е по-голям от развиването на един млад вратар. 
Това, че Левски изпревари времето си предходната година и в този момент някои мачове не приключват съгласно упованията, не значи, че треньорът, вратарят или някой различен е отговорен. Просто има стадии, които би трябвало да се извървят и няма по какъв начин да се прескочат. Подкрепата към тима включва и доверие в играчите ", означи Аспарухов.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР