Левски загуби от Пирин (Благоевград) с 0:1 в контролна среща,

...
Левски загуби от Пирин (Благоевград) с 0:1 в контролна среща,
Коментари Харесай

Младоците на Левски отстъпиха на Пирин

Левски загуби от Пирин (Благоевград) с 0:1 в контролна среща, играна на стадион " Георги Аспарухов ". Единственото попадение в срещата бе дело на Венцислав Бенгюзов в 51-ата минута.

Домакините имаха две чудесни благоприятни условия за гол, само че юношите на клуба Георги Александров, Васил Димитров и Преслав Бачев пропуснаха.

" Сините " владееха топката в по-голямата част от време. Атаките на 26-кратните първенци минаваха главно по лявото крило, където се подвизаваше Здравко Димитров.
 Снимка 553411
Източник:

В 36-ата минута Станислав Костов откри Иван Тасев. Той влезе в наказателното поле и с доза шанс задържа топката в краката си. Последва удар, само че Пламен Андреев прозорливо излезе от голлинията си и парира шута.
 Снимка 553408
Източник:

В 42-ата минута стражът на Левски Пламен Андреев се намеси и мазета в корнер мощен удар с левия крайник на Конър Хендерсън от към 20 метра.Това бе и последното по-опасно състояние за първото полувреме.
 Снимка 553407
Източник:

Благоевградчани поведоха в 50-та минута. Хендерсън стреля от директен свободен удар, само че топката срещна стената. Последва нов шут, който бе блокиран. Кълбото стигна до Венцислав Бенгюзов, който с доста прекрасен удар в левия ъгъл не остави шансове на Андреев.
 Снимка 553410
Източник:

В 68-ата минута Георги Александров стреля с глава, само че Марио Кирев избави, а по-късно топката рикошира и в гредата преди да излезе в ъглов удар.
 Халфове карат проби в Пирин (Благоевград)
Халфове карат проби в Пирин (Благоевград)

Блеринд Морина и Димитър Законов ще вземат присъединяване в контролата на " орлетата " против Левски

В 79-ата минута домакините пропуснаха чудесна опция. Асен Митков получи отдясно и със ужасно центриране откри влезлият преди секунди Преслав Бачев. Младокът отпита удар от въздуха с десния крайник от към 5-6 метра, само че Кирев показва добър инстикт и мазета.
 Снимка 553412
Източник:
 Левски покрай спонсорски контракт с компания за бързи заеми
Левски покрай спонсорски контракт с компания за бързи заеми

Очакват се свежи пари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР