Левски вече има изпълнителен директор.Тази длъгност ще изпълнява Даниел Боримиров,

...
Левски вече има изпълнителен директор.Тази длъгност ще изпълнява Даниел Боримиров,
Коментари Харесай

Левски вече има директор. Ето кой е

" Левски " към този момент има изпълнителен шеф.

Тази длъгност ще извършва Даниел Боримиров, наследявайки на поста Иво Ивков. Бившият полузащитник на клуба обаче е единствено краткотраен вид, като паралелно с новите си отговорности продължава да бъде ръководител на Управителния съвет на клуба.
-->
Христо Йовов пък се завръща в клуба като член на новия УС, където попада и юрист Борислав Георгиев. Те двамата идват на местата на Ивков и Радослав Разпопов, написа dir.bg.

" Левскари,

Днес, 25 април 2023 година, на съвещание на Надзорният съвет на " ПФК Левски " се одобри решение за промени в състава на Управителният съвет на клуба, с което бяха освободени досегашните членове на УС Ивайло Ивков и Радослав Разпопов и за нови членове бяха определени Христо Йовов и юрист Борислав Георгиев.

Новият Управителен съвет, с утвърждението на Надзорния съвет избра за изпълнителен шеф на " ПФК Левски " Даниел Боримиров, който краткотрайно ще извършва длъжността до следващ избор на изпълнителен шеф на клуба.

Даниел Боримиров резервира качеството си и на ръководител на Управителния съвет на " ПФК Левски ", написаха " сините " на формалния си уеб страница.

Ивков бе освободен при започване на месеца персонално от мажоритарния притежател Наско Сираков по време на събранието на акционерите на столичния отбор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР