Левски успя да се завърши 2022 година с рекордна печалба,

...
Левски успя да се завърши 2022 година с рекордна печалба,
Коментари Харесай

Разкриха каква е голямата цел на Левски за тази година

Левски съумя да се приключи 2022 година с рекордна облага, само че и през вчерашния ден " сините " си признаха, че тези пари са минали като през решето през ръцете им. Причината е, че от " Герена " са употребявали всяка една разкрила им се опция, с цел да чистят колкото се може повече задължения.
 Арбанаси приютява Левски
Арбанаси приютява Левски

Ще спят там преди мача с Черно море

Най-вече към клубове, някогашни играчи и техните сътрудници. Така задачата за 2023 година е да се съберат задоволително средства, с цел да може Левски да стартира да се оправя и с задълженията, които най-вече му тежат - тези към Национална агенция за приходите, написа " Мач Телеграф ".

Очаква се скоро изпълнителният шеф Иво Ивков да даде конференция, с цел да разкрие повече детайлности. Както е известно, " сините " се борят за ново съглашение с хазната, откакто предходното им завърши в края на 2022 година.

Иначе на " Герена " са безапелационни, че не крият нищо от никого, макар упреците, крито се носят за лагера в Дубай. " Няма никаква загадка. Парите са постъпили легално и с изискването, че може да бъдат харчени единствено за това. Клубът ги преведе в Дубай. Просто спонсорите нямат предпочитание да се разгласява. Имаме документите, а също така работим единствено по банков път ", разгласи Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР