Левски София се наложи категорично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14)

...
Левски София се наложи категорично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14)
Коментари Харесай

Александър Попов: Нищо не се получи в нашата игра! Поздравления за Левски

Левски София се наложи изрично с 3:0 (25:22, 25:16, 25:14) като посетител против ЦСКА в дербито от седмия кръг в шампионата на България по волейбол при мъжете.

След края на дуела " алените " почитатели не стопираха да приветстват наставника на ЦСКА Александър Попов, макар загубата.
 Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей
“Нищо не се получи в нашата игра. Левски би по-бърз сервис и посрещаше по-добре, а без тези два детайла, които тотално липсваха в нашата игра през днешния ден, е мъчно да се борим и да се конкурентноспособни. Че е необичайно, необичайно е, само че съм от много дълго време в спорта и знам, че се случват такива неща, само че тези познания не ни оказват помощ тъкмо в този миг. Тежко е доста! Явно е, че грешките ни изобилстват, само че търсим първопричината. Те се оправиха първоначално с нашия сервис, той не ни проработи през целия мач и не успяхме да поведем в нито един миг, което е показателно. Поздравления за Левски! Много е мъчно от моята уста да прозвучи това нещо гласно, само че обстоятелствата би трябвало да се кажат ”, съобщи старшии треньорът на ЦСКА Сашо Попов след загубата.
34  Efbet Супер Волей: ЦСКА - Левски </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР