Левски следи централния защитник на Арда Умар Сако,пише Тема Спорт.

...
Левски следи централния защитник на Арда Умар Сако,пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Левски взима защитник на Арда

Левски следи централния бранител на Арда Умар Сако,пише " Тема Спорт ". Той може да попадне в проектите на столичани за лятна селекция, в случай че те продадат Хосе Кордоба.

Към панамския национал има сериозен интерес от задгранични клубове и негова продажба не трябва да се изключва, макар че напролет повече от месец той лекува травма. Сред отборите, които желаят Кордоба, е и испанският първокласен Жирона.
 
Умар Сако прави добър сезон в Арда. Той бе на терена в 22 турнирни мача. 27-годишният централен бранител има на сметката си и 1 гол - при домакинската победа с 5:0 над Локомотив Пловдив. Наскоро Арда откупи правата му. Той играеше като преотстъпен при кърджалийци от австрийския ЛАСК Линц. Силните му изяви обаче убедиха шефовете да го привлекат за непрекъснато. Бранителят подписа контракт за 3 години с Арда, който влиза в действие след края на актуалната акция.

В момента от Левски наблюдават много футболисти. Но към момента на " Герена " не са взели решение кой да бъде притеглен, както и кои от сегашните футболисти да бъдат продадени, преотстъпени или освободени. Причината е, че не е ясно кой ще води отбора през идната акция. Мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков е насочил взор към чужбина за идващ ментор. С избора му оказва помощ и мениджърът Лъчезар Танев.

На " Георги Аспарухов " към този момент са разискали редица имена. Сред препоръчаните им наставници доминират такива от Испания и някогашна Югославия. Сред тях е и Хуан Карлос Карседо. Испанецът е дълготраен помощник-треньор на Унай Емери. В Левски в скоро време би трябвало да вземат решение за нов треньор. Шансовете краткотрайният ментор Елин Топузаков да е отпред на състава и през идващия сезон са нулеви.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР