Левски ще забрави да гледа към чуждестранния пазар през лятото.

...
Левски ще забрави да гледа към чуждестранния пазар през лятото.
Коментари Харесай

Левски маха чужденците, става изцяло български от лятото

Левски ще " не помни " да гледа към задграничния пазар през лятото. Причината е финансова. След края на акцията, по всяко време той, главната задача на управлението на клуба ще е стесняване на бюджета, което ще стане посредством разлъка с най-скъпоплатените играчи, написа " Тема спорт ".

Изпълнителният шеф Павел Колев към този момент разгласи, че бюджетът е орязан до 1,2 млн. лв. на месец, само че с цел да оцелее Левски, стягането на коланите ще би трябвало да бъде доста по-сериозно. За да се вместят в сумите, които ще могат да си разрешат да изразходват, на " сините " им следва продажба на чужденците или анулиране на контрактите им.

Отсега е ясно, че Тиам, Алар и Нашименто си потеглят като свободни сътрудници, като подобен може да напусне и Франко Мазурек, а тимове ще се търсят на останалите иностранци.

През лятото " сините " ще взимат единствено българи, а може да изскочи и някой чужденец, само че той ще би трябвало да е от роден клуб и да се е приспособил към ситуацията у нас. На " Герена " се връщат и преотстъпените, а погледи за попълнения ще бъдат ориентирани и към школата. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР