Левски ще си партнира с бразилската мениджърска агенция Websoccer, пише

...
Левски ще си партнира с бразилската мениджърска агенция Websoccer, пише
Коментари Харесай

Левски се оглежда за още бразилци

 Левски започва договаряния за нов контракт с Обертан
Левски ще си партнира с бразилската мениджърска организация " Websoccer ", написа " Тема спорт ". Фирмата спомага за привличането на " Герена " на последното попълнение по време на летния трансферен прозорец Луан Виана.

За договорката помогнаха и от Fairplay Agency, която към този момент има много солидни връзки с клуба. Благодарение на нея в този момент в тима са крилото Паулиньо, както и швейцарският плеймейкър Давиде Мариани.

Тази компания участваше и в договарянията сред Левски и австриеца Вили Рутенщайнер, който получи предложение да стане състезателен шеф, само че в последна сметка избра офертата на федерацията на Израел.



Представители на двете организации имаха среща със притежателя на Левски Спас Русев в София. На нея те разискаха разгръщане на партньорството. След това сътрудниците пуснаха фотография с боса на " сините " в обществената мрежа Facebook.

Не е изключено през зимата на " Герена " да дойдат още бразилци. Те обаче ще би трябвало да имат паспорти на страни - членки на Европейски Съюз, тъй като сега квотата на " сините " е напълнен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР