Левски ще има нов собственик от лятото, написа авторитетното португалско

...
Левски ще има нов собственик от лятото, написа авторитетното португалско
Коментари Харесай

От Португалия дойде новина за смяна на собствеността в Левски

 Павел Колев отряза Левски
Левски ще има нов притежател от лятото, написа авторитетното португалско издание A Bola в материал, чийто акцент е подложен върху това, че локалният треньор Антонио Оливейра дружно със Станимир Стоилов са главните любимци за треньор на сините от лятото.

Както е известно, актуалният ментор на сините Славиша Стоянович е напът да напусне клуба в посока Латвия. Собствеността също очевидно не е сигурна, каквито подмятания се насочат напоследък.

“Славиша Стоянович, който управлява колоса от българската столица, ще напусне, защото има предложение от Латвия. Това обаче ще се случи в края на сезона, защото задачата пред него е да класира отбора за европейските клубни шампионати. Сегашната администрация на клуба ще се промени и решението за новия треньор ще е на новия вложител.

И тук излиза името на Антонио Оливейра, който е в листата, където е и Станимир Стоилов, някогашен първенец като състезател и треньор с Левски.

36-годишният Оливейра реализира триумфи отвън Португалия, множеството от които като помощник на татко си ”, пишат португалците, след което изреждат триумфите му като помощник-треньор и треньор в Иран и Кувейт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР