Левски се раздели с полузащитника Васил Панайотов. 27-годишният футболисти си

...
Левски се раздели с полузащитника Васил Панайотов. 27-годишният футболисти си
Коментари Харесай

"Левски" се раздели с Васил Панайотов

Левски " се раздели с полузащитника Васил Панайотов. 27-годишният футболисти си потегля като свободен сътрудник, откакто сините не пожелаха да продължат контракта му. Той изкара единствено един сезон на " Герена ", като записа четири гола и две асистенции в 26 мача.

Панайотов беше притеглен в " Левски " от Николай Митов през предишното лято. Той бе един от най-постоянните играчи в тима, само че спортно-техническото управление реши, че няма да има потребност от него през новия сезон. Халфът е бил осведомен в сряда, че не попада в проектите на треньора Делио Роси.

Днес Панайотов дойде на " Герена ", с цел да си вземе багажа и да се сбогува със съотборниците си, съобщи " Гонг ". Той няма да вземе присъединяване в днешната подготовка, с която сините стартират подготовката си за новия сезон.

Панайотов е втория футболист, който си потегля от " Левски " като свободен сътрудник, след любимеца на почитателите Роман Прохазка. Словашкият халф подписа с първенеца на Чехия " Виктория " (Пилзен)

" Съжалявам, че Прохазка си потегли, а договорът на Панайотов не се възобновява. Очакваме, че те ще бъдат сменени с по-добри футболисти. Никой не е незаместим, в това число и треньорът ", сподели Роси на конференция през днешния ден.



Италианецът съобщи, че не е политик и няма да дава огромни обещания преди началото на сезона. " Единственото, което мога да обещая, е, че ще работя с всички сили, с цел да доведа " Левски " до допустимо най-хубавото показване. "

Според него няма потребност да се прави огромна селекция, откакто в границите на предишния сезон бяха привлечени 21 играчи. " Не би трябвало да приказваме за количество, а за качество. На базата на това, което показахме предишния сезон, двама-трима доста положителни футболисти биха могли да вдигнат класата на целия тим ", изясни Роси.

" Във втората част на шампионата тимът в действителност се усъвършенства, и то се усъвършенства много. Сега би трябвало да работим, с цел да можем да преодолеем дупката, която остана до тези, които бяха преди нас, тъй като в действителност имаше разлика сред нас и тези, които приключиха преди нас. Мисля, че ще ни бъде належащо нещо, с цел да подобрим играта на тима ", сподели още италианецът.

В неделя " Левски " отпътува за предварителен лагер в Правец. Сините са възнамерявали три контроли преди началото на присъединяване си в квалификациите на Лига Европа - на 20 юни с " Хебър ", на 27 юни със " Септември " и на 5 юли с " Олександрия ". Първата инспекция е в Пазарджик, а идващите две - на стадион " Георги Аспарухов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР