Левски се похвали преди дербито с ЦСКА, че е успял

...
Левски се похвали преди дербито с ЦСКА, че е успял
Коментари Харесай

Краев не бърза да преподписва с Левски

Левски се похвали преди дербито с ЦСКА, че е съумял да откри общ език с двама от играчите, чийто контракти изтичаха. На „ Герена “ нямаха проблеми с Кристиан Димитров, който се трансформира в една от главните фигури в състава на Николай Костов от началото на сезона.

Юношата на Ботев Пд бързо откри общ език със „ сините “ за пари, а също така той считал, че има и дълг към освен към Левски, който го върна на картата, само че и към Костов. Треньорът го наложил преди години в първия тим на Ботев Пд. Асен Чандъров също нямаше проблем с подписа и с лека ръка одобри да продължи на „ Герена “, въпреки да е запаса.

Смяташе се, че нещата с Андриан Краев също вървят към позитивна развръзка. Но е последвало ново изстудяване сред двете страни. Самият халф приказва много троснато по тематиката, когато бе запитан какво се случва в изявата си пред медиите.

Както е известно, той подписа преди броени дни с мениджърската организация, в която съставлява брат му. А оттова не бързали да застанат на масата за договаряния с управлението на Левски. Така на „ Герена “ са обезпокоени, че би трябвало да му търсят заместител през зимната пауза, а Краев е един от най-добре представящи се играчи на отбора от началото на сезона. Той даже си завоюва капитанската лента. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР