Левски се опитва да уреди Ивелин Попов и Симеон Славчев.

...
Левски се опитва да уреди Ивелин Попов и Симеон Славчев.
Коментари Харесай

Левски с мераци за Попето и Славчев

Левски се пробва да уреди Ивелин Попов и Симеон Славчев. Първият може да напусне Ростов, откакто не е получавал заплата от 3 месеца, а треньорът Валерий Карпин даже разгласи, че е допустимо да си тръгне дружно с част от титулярите, на които това състояние към този момент почнало да им омръзва. Смята се, че Попов е измежду тях. Затова в Левски още веднъж ще опитат да го върнат, въпреки Ивелин към този момент да им отхвърли предходната зима.
Славчев пък сега разтрогва контракта си с Карабах и ще стартира подготовка със " сините " през януари, твърди азербайджанското издание APA. На процедура двете страни са се били разбрали за детайлите по договора и той се чака да влезе в действие с отварянето на зимния трансферен прозорец.
Славчев е в Карабах от година и половина, като има 39 мача и 2 гола. Този сезон обаче софиянецът не играе постоянно и желае да напусне, с цел да не търка пейката. И Славчев, и Попов са юноши на Септември Сф, само че навлязоха в мъжкия футбол от Литекс, когато притежател беше Гриша Ганчев, и оттова минаха в европейски клубове.
Много евентуално е обаче двамата да откажат да заиграят на " Герена " поради апетитите към тях на Гриша Ганчев, който в този момент е притежател на ЦСКА-Сф, или на първенците от Лудогорец. Разградчани надцакаха " сините " за изгонения от ЦСКА-Сф Станислав Манолев, както и за израелския национал Талеб Тауата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР