Левски се опитва да реши положението с оставания далеч от

...
Левски се опитва да реши положението с оставания далеч от
Коментари Харесай

Левски се опитва да прати Блажевич под наем

Левски се пробва да реши ситуацията с оставания надалеч от терена Анте Блажевич. Хърватинът подписа със " сините " в края на месец май предходната година, само че от доста време търка пейката и тренира за здраве, записвайки единствено един формален мач. И до неотдавна никой не се сещаше за него. Преди дни обаче Сираков е звъннал на Анте и го привикал на диалог, написа " Блиц ".

" Днес има среща сред Сираков, Блажевич и мениджъра му. На нея ще стане ясно къде ще играе той напролет. Идеята на Наско е да го прати чартърен. Има два разновидността за " А " група. Другият вид е анулиране на контракта по взаимно единодушие ", разкриват източници от " Герена ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР