Левски“ се наложи над Септември“ с 2:0 на стадион Георги

...
Левски“ се наложи над Септември“ с 2:0 на стадион Георги
Коментари Харесай

Левски“ с трета поредна победа при Стоянович

„ Левски “ се наложи над „ Септември “ с 2:0 на стадион " Георги Аспарухов ", в мач от 5-ия кръг на Първа футболна лига.

След третата поредна победа под управлението на новия си ментор Славиша Стоянович " сините " се изкачиха на върха на класирането с 13 точки, с точка повече от ЦСКА-София, който по-късно през днешния ден гостува на първенеца „ Лудогорец “.

Още в 8-ата минута Станислав Иванов можеше да открие, само че стреля неопределено по диагонала от наказателното поле след пас от дясно на Жерсон Кабрал.

В 16-ата минута Здравко Димитров проби от ляво в наказателното поле, преодоля Холмар Ейолфсон и стреля към близкия ъгъл, само че Мартин Полачек мазета.

В 23-ата минута „ Левски “ поведе.

Милош Цветкович изведе Кабрал в дясно в пеналта и от аутлинията той върна към непокрития Давиде Мариани, който от десетина метра прати топката в мрежата.

6 минути по-късно " сините " удвоиха преднината си.

Мариани стреля от към 30 метра, вратарят Валентин Галев не се намеси добре и разреши на топката да отскочи от гърдите му право към Станислав Костов, който от близко направи добавка за 2:0.

След почивката левскарите продължиха да управляват мача, само че направиха няколко пропуща.

В 52-ата минута Габриел Обертан се измъкна самичък против вратаря след двойно подаване със Станислав Костов, само че от близко не откри задачата.

Малко по-късно Цветкович от дясно откри Костов на границата на дребния пеналт, само че нападателят стреля настрана.

Към края и Кабрал направи пропуск след добра акция от дясно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР