Левски разби Арда с 4:0 за удоволствие както на феновете,

...
Левски разби Арда с 4:0 за удоволствие както на феновете,
Коментари Харесай

Сини” легенди гледаха на живо успеха на Левски

Левски разруши Арда с 4:0 за наслаждение както на почитателите, по този начин и на " сини " митове. Божидар Искренов, Емил Спасов, Пламен Николов и Войн Войнов изгледаха мача от ложите на стадион " Георги Аспарухов ".


Случайно или не, в събота вечер юношите на Левски се показаха превъзходно. Патрик-Габриел Галчев записа гол и асистенция, Марин Петков също означи. Петков се разписа в своя мач номер 100 за Левски в шампионата, с което подгони своите идоли, които го гледаха от трибуните.

Четиримата попадат в топ 20 на класацията за най-вече изиграни мачове със синята фланелка. Влиянието на Искренов, Спасов, Николов и Войнов в тези времена е голямо. Общо те са изиграли 1318 мача за Левски, което се равнява на съвсем 120 хиляди минути футбол.

" Нека тази самодейност продължи и отсега нататък! ", пожелаха си някогашните футболисти. Мачът на Левски стартира тъкмо откакто Черно море победи ЦСКА-София във Варна.


" Нас ни интересува тук, долу, на нашия стадион какво ще се случи. Левски ни вълнува! ", изрично съобщи Войн Войнов.

Настроението беше превъзходно и поради успеха на Левски, и тъй като в компанията на тези митове е невероятно да е скучно. Постоянно се припомняха случки от предишното, голове, мемоари от тренировки.

Това беше дебют на новата самодейност на Palms Bet, която цели да върне ветераните на Левски там, където им е мястото - на трибуните на стадиона, чиито почитатели са карали да изпитват луди безредици и екстаз. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР