Левски пусна в свободна продажба билите за дербито с Лудогорец.

...
Левски пусна в свободна продажба билите за дербито с Лудогорец.
Коментари Харесай

Свободна продажба на билети за мача Левски - Лудогорец

Левски пусна в свободна продажба билите за дербито с Лудогорец. Ето какво написаха от клуба на формалния си уебсайт:

" Левскари,

от 12 ч. през днешния ден на касите на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " на улица " Тодорини кукли " 47 и пред Сектор " А ", както и в формалния магазин на клуба, се пускат в свободна продажба билети за идната среща от 25-ия кръг сред " Левски " и " Лудогорец " от 21:00 часа.

Продажбата на талони визира Секторите " А ", " Б " и " В " и ще продължи до края на първото полувреме на дуела (21:45 ч.) или до цялостното им привършване.

Количествата са лимитирани, а цената на пропуските е 10 лева за всички браншове.

Обръщаме внимание на картодържателите, които СА ЗАЯВИЛИ своето наличие на дуела до 19.14 ч. на 4 юни, само че не са получили своя онлайн билет, преди всичко да ревизират досието " Spam " в своята е-поща, а при положение, че пропускът не е разполагаем да се свържат с клуба на телефон (+359) 2945 31 62 през днешния ден до 17 ч. Ако картодържателят е изпратил мейл със своята поръчка, само че не е получил билет, то той може да му бъде публикуван на място на касите.

Картодържателите, които НЕ СА ЗАЯВИЛИ своето наличие на дуела до 19.14 ч. на 4 юни, няма да могат да употребяват своите карти за дуела с " Лудогорец ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР