Левски приема днес новака в efbet Лига Хебър. Срещата е

...
Левски приема днес новака в efbet Лига Хебър. Срещата е
Коментари Харесай

Левски ще си връща самочувствието с изразителна победа над Хебър

Левски приема през днешния ден новака в efbet Лига Хебър. Срещата е от 20:15 часа на „ Герена” и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от мача.

„ Сините” ще се опитат да реализират изразителна победа, като по този метод ще опитат да излекуват раните си от отпадането в Лига на конференциите от Хамрун Спартанс. Сега задачата пред възпитаниците на Станимир Стоилов е да покажат, че са създали крачка напред и да се борят за освен това от трето място в класирането и Купата на България.

Хебър е съвършен противник, с цел да може Левски да се върне към успехите. Столичани обаче не би трябвало да подценяват противника си, който през този сезон стигна до триумф над Ботев в Пловдив. Футболистите на домакините нямат място за оттегляне, откакто стартираха сезона с проваляне от ЦСКА 1948, а по-късно подредиха две победи над Спартак Варна и Пирин. Сега те желаят още веднъж да зарадват правилните си почитатели, които се чака да бъдат над 6 хиляди на „ Герена”.

Извън групата на Левски остана вратарят Николай Михайлов, който ще отстъпи мястото си и капитанската лента на Пламен Андреев. В защита „ сините” ще се върнат към скица с четирима - Патрик-Габриел Галчев, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунани. В халфовата линия ще бъдат Филип Кръстев и Андриан Краев, а пред тях ще играе Илиян Стефано. По крилата ще атакуват Уелтън и Роналдо, а на върха на офанзивата ще е Марин Петков. Билал Бари ще остане запаса, защото през седмицата на тренираше пълноценно поради болки в гърба. През втората част в игра ще се включи Георги Миланов, а формален дебют би трябвало да запише Ивелин Попов.

Хебър притегли освободения от Локомотив Пловдив Венсан Марсел. Французинът обаче няма да играе през днешния ден. Наставникът на пазарджиклии Фулвио Пеа надали ще прави огромни промени в своя състав.

Главен рефер на мача е Красен Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР