Левски понесе тежък удар ден преди решителната битка с Хайдук

...
Левски понесе тежък удар ден преди решителната битка с Хайдук
Коментари Харесай

Кошмар за Левски преди реванша, титуляри отпадат за битката с Хайдук

Левски понесе тежък удар ден преди решителната борба с Хайдук (Сплит). Двама от главните футболисти на " сините " отпадат за дуела, който е на следващия ден от 20:00 часа на " Герена ". Треньорът Николай Митов няма да може да разчита на централния бранител Давид Яблонски и Антонио Вутов. Както е известно, " сините " изгубиха преди седмица с 0:1, когато при гостуването в Хърватия и двамата бяха титуляри. 

Яблонски отпада за мача на следващия ден, така като страда от разтежение. На чешкия бранител беше бита инжекция, само че все пак той не тренира през вчерашния ден и отпада за реванша. Очаква се Яблонски да бъде отвън терените най-малко две седмици.  

Вутов пък към момента лекува травмата от нелепия случай в банята в Сплит, когато стъкло се потроши върху краката му. Въпреки случилото се юношата на Левски игра в първия мач, след което обаче проблемите му се утежниха. При това състояние Митов няма да може да разчита на следващия ден и на Вутов.

В центъра на отбраната се чака Яблонски да бъде сменен от Георги Ангелов. Заради отсъствието на Вутов пък сигурно титуляр ще бъде Жорди Гомес.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР