Левски победи Олимпия Любляна с 1:0 в контролна среща, играна

...
Левски победи Олимпия Любляна с 1:0 в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Левски победи най-големия си кошмар в контрола

Левски победи Олимпия Любляна с 1:0 в контролна среща, играна в Хърватия. Единственото попадение в срещата означи Найджъл Робърта. В седмата минута Здравко Димитров стреля от границата на наказателното поле, само че над напречната греда. Секунди по-късно Стивън Петков стреля с глава, само че неопределено.

В 17-ата минута Найджъл Робърта даде задатък на " сините ". Здравко Димитров качи топката на главата на нидерландеца, който изпрати топката в долния десен ъгъл. В 22-ата минута Стивън Петков получи контузия и бе сменен от Мартин Петков. В 36-ата минута Симеон Славчев изведе Мартин Петков самичък против вратаря. Младокът опита да го трансферира, само че Фрелих съумя да избие. В 40-ата минута Здравко Димитров бе настъпен от Финк, след което той отвърна и опита да изрита опитния състезател на Олимпия, за което бе изпъден от игра.

През втората част Звонимир Микулич застана под рамката на вратата на мястото на Николай Михайлов, а Марин Петков влезе вместо изгонения Здравко Димитров. В 56-ата минута Илия Юруков размени Симеон Славчев.

В 62-ата минута Джорде Иванович също получи червен картон. В идната минута Матео Стаматов размени Луи Нганиони.

В 68-ата минута шут на Тома Даске попадна тъкмо в ръцете на вратаря на словенците. В 81-ата минута Насиру Мохамед бе сменен от Георги Александров, а Валери Божинов смени Робърта.

В 85-ата минута състезател на Олимпия проби отдясно и центрира в наказателното поле, където топката бе свалена за Баскера, само че Микулич се намеси чудесно и не позволи резултатът да бъде подравнен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР