Левски победи Локомотив Пловдив с 3:0 в мач от 19-ия

...
Левски победи Локомотив Пловдив с 3:0 в мач от 19-ия
Коментари Харесай

Левски надигра Локомотив Пловдив в последното си домакинство за годината

Левски победи Локомотив Пловдив с 3:0 в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Кристиан Димитров, Уелтън и Рикардиньо донесоха трите точки на отбора в последното домакинство за годината.

Столичани поведоха в резултата с първия си прецизен удар в срещата. Кристиан Димитров засече с глава центриране от ъглов удар на Марин Петков.

Атаките на " сините " продължиха и възпитаниците на Николай Костов удвоиха преднината си в 42-ата минута. Уелтън приключи скоростно нахлуване на домакините с изстрел по земя в далечния ъгъл.



След почивката Валентин Железов отсъди дузпа в интерес на столичаните за нарушаване на Мартин Паскалев против Дарлан. Главният арбитър промени решението си след намесата на ВАР.

Тимът въпреки всичко получи 11-метров углавен удар в 85-ата минута след сигнал от ВАР. Леонардо Сена фаулира Рикардиньо в наказателното поле, а по-късно точно бразилецът се разписа от бялата точка.

Локомотив Пловдив заема 4-ата позиция в класирането с актив от 35 пункта. Левски се намира на 6-ото място в подреждането с 3 точки по-малко.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР