Левски отменя контролите си с руските отбори в Дубай, пише

...
Левски отменя контролите си с руските отбори в Дубай, пише
Коментари Харесай

Левски отменя контролите си с руските отбори в Дубай

Левски анулира контролите си с съветските тимове в Дубай, написа „ Тема Спорт “. " Сините " към този момент направиха това с една инспекция – тази с Краснодар, и играха с Ал Кувейт (2:3). Другите два спаринга също пропадат заради създалото се голямо напрежение и брожения в левскарската общественост, че не е редно футболният свят да пренебрегва съветските национални тимове и клубове поради войната в Украйна, а Левски да организира другарски мачове.

Преди няколко дни една от проведените групи ентусиасти окачи транспаранти на “Герена ” с апел сините да не играят инспекциите със Спартак (Москва), Краснодар и Урал. Мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков е потърсил въпросните почитатели от “Ултрас Левски ”. На срещата с конферентна връзка от Дубай се присъединили изпълнителният шеф Иво Ивков и старши треньорът Станимир Стоилов. Тогава ръководителите не са взели изрично решение, само че в последна сметка са се вслушали в апелите. Шефовете на „ Герена “ са разискали обстановката между тях и са взели решение да не се нажежава в допълнение ситуацията и да се анулират мачовете с въпросните тимове.

Първият от дуелите бе плануван за тази неделя – със Спартак (Москва), само че той няма да се състои и ще се търси различен противник. Преди това пропадна и контролата с Краснодар. Първоначално се появи информацията, че тя е анулирана от треньорския щаб на съветския отбор, само че по-късно стана ясно, че това се е случило поради Левски.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР