Левски не сполучи с първата си оферта за бранителя Жоао

...
Левски не сполучи с първата си оферта за бранителя Жоао
Коментари Харесай

Левски не сполучи с първата си оферта за португалски бранител

Левски не сполучи с първата си оферта за бранителя Жоао Талоча от Боависта. Ръководството на деветия в португалското състезание обаче били безапелационни, че предлагането за техния играч би трябвало да бъде повишено, настояват сътрудниците от " 7dnifutbol ".

От " Герена " обаче би трябвало да побързат, тъй като Талоча е привлякъл интереса и на още един клуб от Балканите. По наша информация това е шлагерът на сезона в гръцкото състезание Паниониос.

 Левски завърши прехвърлянето на Яя Меледже до часове
Левски е покрай една от трансферните си цели

" Сините " може да се похвалят с трети нов състезател до часове

Тима има упоритости да се пребори за място в евротурнирите и по тази причина възнамерява мощна селекция, в трансферния радар на гърците попада даже и нашият Валери Божинов.

От Левски не са провеждали диалози с Талоча към момента, само че са имали опознавателен подобен с сътрудникът му. Всичко по възможното прекосяване на играча от Португалия в в нашата страна ще продължи, в случай че двата клуба се схванат за трансферната сума.

Договорът на Талоча изтича през лятото. В кариерата си до този миг той е играл за тимовете на Фамилисао, Какадореш Тапиаш и Визела.

Припомняме, че в полезрението на Левски попада и различен състезател от португалското състезание - Бруно Телеш от Рио Аве. Въпросният удостовери пред ТОПСПОРТ , че на драго сърце би заиграл за вековниците.

 Бруно Телеш пред ТОПСПОРТ: С наслаждение бих играл за Левски
Бруно Телеш пред ТОПСПОРТ: С наслаждение бих играл за Левски

" Това е един от топ тимовете в България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР