Левски направи много пропуски и в крайна сметка стигна само

...
Левски направи много пропуски и в крайна сметка стигна само
Коментари Харесай

Локо отмъкна точка от Левски на Герена

Левски направи доста пропуски и в последна сметка стигна единствено до 1:1 с гостуващия Локомотив (Пловдив), осведоми БНР. Левски откри резултата още при първата си опция пред вратата на гостите. Филип Кръстев центрира отдясно от директен свободен удар на задна греда на Хосе Кордоба, който върна топката към другия ъгъл на вратата, където Ивелин Попов бе непокрит и с глава я прати в мрежата зад Динко Хоркаш - 1:0.

" Черно-белите " имаха опция незабавно да излавнят, само че удар на Матеус Дуарте рикошира в главата на бранител на " сините " и излезе в корнер.В 25-ата минута Уелтън подаде топката към Андриан Краев, който нанесе мощен удар по земя сред двама футболисти на плолдивчани, като топката профуча около десния дирек на Хоркаш.
-->
В 41-вата минута Уелтън, който се бе преместил отдясно центрира, а непокритият Филип Кръстев с глава прати топката в ръцете на вратаря на " черно-белите ". Веднага по-късно Роналдо направи огромен пропуск за " сините ". Той бе изведен от Ивелин Попов самичък против вратаря на гостите и се опита да прокара топката около него, само че Хоркаш мазета с крайник в корнер.

Втората част стартира с рискови пробиви на Уелтън по лявото крило на " синята " офанзива, като при първия малко не остана на Роналдо да засече топката във вратата. Локомотив отговори с пропуск на Бабакар Дион, чийто удар бе избавен от Пламен Андреев.  Уелтън направи следващия пропуск за Левски, като стреля с левия крайник високо над вратата.

В 76-ата минута Матеус Дуарте от гостите напредна отдясно и подаде паралелно на линията на наказателното поле, като бранителите на Левски се разминаха с топката, която доближи до резервата Джовани, който с компактен удар я вкара във вратата. Вратарят на Левски Андреев докосна топката, само че не съумя да я избие и тя влезе в мрежата му. Още в идната офанзива Роналдо имаше опция още веднъж да изведе тима си напред, само че от същата позиция като Джовани стреля над вратата.

Със извоюваната точка Локомотив (Пловдив) се изравни в класирането с Лудогорец. Левски пък към този момент не може да завоюва победа в трети следващ мач, като взе единствено 2 точки от 9 вероятни. " Сините " са пети в класирането, само че с четири точки по-малко от отборите пред себе си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР