Левски има с какво да се гордее на световното първенство.

...
Левски има с какво да се гордее на световното първенство.
Коментари Харесай

Синя половинка блести в Русия

Левски има с какво да се гордее на международното състезание. Една " синя " половинка притегля погледите по стадионите в Русия. Съпругата на исландския бранител Холмар Ейолфсон - Йона, умерено може да се подреди в Топ 10 на най-красивите дами на Мондиала. Блондинката поддържа " викингите ", макар че мъжът й още не се е появил в игра. Той остана запаса за Исландия в мачовете с Аржентина и Нигерия.

A post shared by Jóna Vestfjörð (@jonavestfjord) on Jun 22, 2018 at 11:31am PDT

Йона отпътува за Русия ден преди дуела с Лео Меси и съотборниците му. Заедно с нея на трибуните се открояват и половинките на останалите футболисти от Исландия. Те са пременени с екипи с номерата и имената на мъжете си. Всяка една от мацките впечатлява с външния си тип.

A post shared by Jóna Vestfjörð (@jonavestfjord) on Jun 16, 2018 at 9:45am PDT

След ремито с Аржентина Йона и останалите дами останаха няколко дни в Москва. Те разгледаха всички забележителности в съветската столица и се смесиха с почитателите на другите тимове. Не пропуснаха и магазините, като отделиха изключително внимание на тези за сувенири. Ден преди дуела с Нигерия исландските половинки се насочиха към Волгоград. Те заеха своите места на трибуните на стадиона и горещо подкрепяха " викингите ".

A post shared by Jóna Vestfjörð (@jonavestfjord) on Jun 19, 2018 at 3:28pm PDT

A post shared by Jóna Vestfjörð (@jonavestfjord) on Jun 20, 2018 at 12:18pm PDT

Въпреки загубата на съотборниците на Ейолфсон красивите половинки на няколко пъти попаднаха в ефир. Самата Йона побърза да утеши Холмар след провалянето. " Винаги се гордея с теб, моя обич ", разгласи тя.

A post shared by Jóna Vestfjörð (@jonavestfjord) on Jun 22, 2018 at 10:20am PDT

Исландските национали са едни от дребното, за които сексът не е мираж по време на международното. Селекционерът им Хеймир Халгримсон разгласи преди мача с Нигерия, че не е наложил табу по отношение на женските милувки на играчите си. " Във всеки случай дамите към момента не са пристигнали - изясни тогава той. - Не, сексът не е неразрешен. "

bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР