Левски има най-големи проблеми от началото на сезона с изпълнителите

...
Левски има най-големи проблеми от началото на сезона с изпълнителите
Коментари Харесай

Десните бекове са голямата синя мъка през сезона

Левски има най-големи проблеми от началото на сезона с изпълнителите за поста на десния бек.

В момента те са свързани с Жереми Петрис, който се контузи на лагера в Дубай, като това не е първата му контузия от началото на сезона. Те започнаха от лятото, когато клубът не се разбра с Драган Михайлович за нов контракт. След това бе притеглен хърватинът Анте Блажевич, който бързо бе зачеркнат от Станимир Стоилов, написа " Мач Телеграф ".
 Притеснение за Левски: Драган Шолак разпродава имущество поради задължения за милиарди
Притеснение за Левски: Драган Шолак разпродава имущество поради задължения за милиарди

Дължи над 4 милиарда евро

След това пристигна ред на Жереми Петрис и Абдулахи Шеху да запълнят дупката, зейнала на десния фланг на защитата. Нигериецът трябваше да е опция с изключение на за този пост и за позицията вътрешен халф, само че и той към този момент не е част от тима заради неприятно справяне със дилемите си. Така за момента разновидности за там останаха единствено придружения от контузии Петрис, както и Патрик-Габриел Галчев, който бе оставен отвън състава за много мачове през есента от Станимир Стоилов.

Един от значимите въпроси към състава в този момент е какъв брой дълго ще е отвън строя Петрис. И в случай че възобновяване му се проточи дали това най-сетне ще даде нови благоприятни условия за изява на Патрик-Габриел Галчев, или пък Стоилов ще вземе някакво друго по-нестандартно решение, пробвайки се да се оправи с този проблем.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР