Левски игра с голяма част от резервите срещу Лудогорец, за

...
Левски игра с голяма част от резервите срещу Лудогорец, за
Коментари Харесай

Защо се вдига вой до небесата за Левски, а за Черно море се мълчи?

Левски игра с огромна част от запасите против Лудогорец, с цел да запази титулярите за идния мач с ЦСКА - София. Жереми Петрис, Цунами, Уелтон, Роналдо, Рикардиньо и Попов пропуснаха гостуването в Разград. Двама били застрашени от възможни картони, които щели да им костват наказване до края на сезона, а други четирима - защото се оплаквали от леки болежки.
 Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че Резервите и юношите на Левски се озъбиха на Лудогорец, само че " орлите " още веднъж държат ориста на купата в ръцете си
Наставникът на “сините ” Елин Топузаков бе оповестил, че ще извърши сходни промени и още преди срещата в прав текст назова повода - ще ги пази за ЦСКА - София и възможния бараж за Лига на конференциите против Арда или Славия.

Със сигурност постъпката на Левски не може да попадне в графата “феърплей ”.

Но в случай че пред “сините ” има някаква доза опрощение, че те няма по какъв начин да създадат ЦСКА - София първенец с риск при възможни травми и санкции да понижат доста възможностите си за класиране в евротурнирите, какво да кажем за дейностите на Черно море ден по-рано.
 Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края Локомотив (Пловдив) излъга Черно море с дузпа в края
Футболистите на Илиан Илиев се нуждаеха единствено от точка при гостуването на Локомотив (Пловдив), с която да си подсигуряват петото място за сметка на “смърфовете ” кръг преди края.

Тихомълком варненци извадиха от състава петима съществени състезатели - Александър Василев, Алекс Фернандес, Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров и Васил Панайотов, което, значително, им коства и провалянето с 1:2.

Оказа се, че повода за решението на Илиев е като тази на Топузаков - предотвратяване от травми. Истината обаче е, че в последния кръг Черно море е хазаин на Лудогорец и точно поради това варненци са предпочели да играят на “Лаута ” с запасите. Т.е. да ударят едно рамо на ЦСКА - София в борбата за купата.
 Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута
Та огромният въпрос е за какво за Левски се подвигна писък до небесата, че е разчитал на аварийните си футболисти, а за същата проява на анти-феърплей от страна на Черно море няма ни стон, ни вопъл? Не би трябвало ли всички да потърсим сметка след миналия 34 кръг не на два, а на четири клуба - Лудогорец, Левски, Черно море и ЦСКА - София?

А в случай че го сторим за всички тимове от efbet Лига, дали ще успеем да съберем най-малко 3, които не са взели участие в съмнителен/странен дуел от началото на сезона?

Г-да притежатели на грандове, г-да политици, през последните няколко години съмнителните мачове в шампионата понижиха фрапантно и се броят на пръстите на едната ръка. Осъзнавате ли, че с вашите дейности, най-много напролет, сте на път да върнете мутренските години, които тотално унищожиха най-популярната игра в България? Част от вас са директни участници в голямото количество “феърплей мачове ” в интервала от 1996-а до 2005 година. Ако милеете за положителното на българския футбол и престижа на страната, апелирам ви, откажете се от тази пошла процедура и започнете да давате парите си за развиването на същински спорт! Уредените, прередените, подредените мачове ще заблудят за къс интервал от време вашите почитатели, че се движите в вярна посока, само че в дълготраен проект ще довършите дефинитивно така и така агонизиращия ни футбол!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР