Левски и ЦСКА завършиха 2:2 в дербито от 13-яи кръг

...
Левски и ЦСКА завършиха 2:2 в дербито от 13-яи кръг
Коментари Харесай

"Левски" и ЦСКА направиха равенство с четири гола в полза на "Лудогорец"

Левски " и ЦСКА приключиха 2:2 в дербито от 13-яи кръг на Първа лига. Пред 25 хиляди фенове на националния стадион " Васил Левски " сините поведоха рано, позволиха бърз облик, само че стигнаха до точката през второто полувреме.

ЦСКА записа трето следващо тъждество в шампионат и даде опция на първенеца " Лудогорец " да се откъсне с пет точки на върха. Червените събраха 28 точки и изостават с две от разградчани, които посрещат " Етър " в понеделник. " Левски " остава на трета позиция с 25 точки, на четири пред " Ботев " и пет пред " Верея ".

" Левски " откри резултата още в осмата минута. Давид Яблонски се възползва от неточност на Николай Бодуров след центриране от корнер на Жорди Гомес и с глава прати топката във вратата на Витаутас Черняускас.

ЦСКА изравни единствено четири минути по-късно. Иван Горанов не съумя да почисти добре топката след центриране от левия фланг и тя попадна на крайници на Тиаго Родригес, който я изпрати в близкия ъгъл с удар от воле от границата на наказателното поле.

Три минути по-късно Тиаго още веднъж хвана неопитен Божидар Митрев с изстрел от близо 30 метра и изведе алените напред в резултата.

В 61-ата минута " Левски " изравни посредством Роман Прохазка, който изпревари Александър Дюлгеров в наказателното поле и засече центриране от десния фланг на Милош Цветкович.
Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР