Левски и Ботев Пловдив се срещат в голямото дерби на

...
Левски и Ботев Пловдив се срещат в голямото дерби на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Ботев, засега без голове

Левски и Ботев Пловдив се срещат в огромното дерби на 3-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора спорят на "Герена ". Резултатът все още към момента е 0:0.

Тази борба можете да наблюдавате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на напата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG с всичко най-интересно протичащо се в него.

Наставникът на домакините Петър Хубчев не е подхванал изненади в състава си и за следващ път ще разчита на съвсем същата единадесеторка, както от началото на сезона. В групата попадна новото попълнение Насиру Мохамед, само че той стартира мача на пейката.

Колкото до гостите, те ще се стремят да пресечен отрицателната серия от към четвърт век без победа в посещение на Левски. За задачата наставникът им Желко Петрович е заложил на оптимално боеспособен състав, в който проличава завръщането на Александър Тонев.

Интересно е да се означи, че за първи път този сезон "сините " ще играят пред аудитория на "Герена ". Досега в единственото им домакинство през акцията те бяха осъдени да бъдат без аудитория. То беше против словашкия Ружомберок.

Ето и съставите на двата тима:

Левски: Милан Миятович, Живко Миланов, Иван Горанов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Мартин Райнов, Хали Тиам, Паулиньо, Станислав Иванов, Давиде Мариани, Дени Алар;

Резерви: Николай Михайлов, Деян Иванов, Илия Юруков, Станислав Костов, Насиру Мохамед, Франко Мазурек, Ивайло Найденов;

Ботев: Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Еберт Кардосо, Филип ван Арнем, Лъчезар Балтанов, Кристиан Добрев, Александър Тонев, Тодор Неделев, Тайлон;

Резерви: Янко Георгиев, Костадин Ничев, Антонио Вутов, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Марко Перван, Лазар Марин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР