Левски е трябвало да се справи с офанзива от страна

...
Левски е трябвало да се справи с офанзива от страна
Коментари Харесай

Левски постигна успех над Коняспор на трансферния фронт

Левски е трябвало да се оправи с атака от страна на турския Коняспор, с цел да успее да се контракти с 27-годишния швейцарски халф Давиде Мариани. Полузащитникът е свободен сътрудник, откакто договорът му с Лугано изтече. В последна сметка на " Герена " към този момент броят Мариани за собствен футболист, откакто персонално притежателят Спас Русев се включи във финалните договаряния с играча. Мариани е клиент на мениджърската компания Fairplay Agency, която се грижи и за крилото на Левски Паулиньо.

 Чуждестранни мениджъри предложиха Марк Янко на Левски
На " Герена " укрепват офанзивата с 34-годишен голмайстор

Чуждестранни мениджъри предложиха Марк Янко на Левски

Очаква се Давиде Мариани да стартира подготовка със " сините " на следващия ден. Делио Роси ще изведе тима на първо занятие на " Герена " в 17:30 часа. През миналия сезон офанзивният полузащитник изигра 32 мача за състезание, в които вкара 5 гола. Той оказа помощ доста на Лугано да резервира мястото си в елита.

Докладите на скаутите на Коняспор за качествата на Мариани са били положителни. Според тях той може да играе на всеки един пост в полузащитата, като е доста мощен в граденето на играта. Слабостите му са по-скоро в отбранителен проект. В Лугано най-често е бил употребен като нападателен халф, само че е играл и по десния фланг, написа " Тема Спорт ".

 Австриецът Вилибалд Рутенщайнер е любимец за поста състезателен шеф в Левски
Опитен австриец взема цялата спортно-техническа власт в Левски

От 17 години Вили Рутенщайнер е шеф на тамошната футболна федерация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР