Левски е пред подписване на договор с трето ново попълнение,

...
Левски е пред подписване на договор с трето ново попълнение,
Коментари Харесай

Французин дойде за договор с Левски

" Левски " е пред сключване на контракт с трето ново попълнение, разгласи dsport . Това е френският централен бранител Томас Даске. Той към този момент е в София и сега минава медицински прегледи. Ако всичко с тях е наред, французинът ще подпише контракт със „ сините “ и ще бъде показан като нов състезател. Даске играе на позицията централен бранител, само че може сполучливо да бъде употребен и като вътрешен халф.

Даске е на 26 години и е висок 178 сантиметра. Левски би бил първият задграничен клуб в кариерата му, която досега е предходна основно в по-ниските дивизии на френския футбол. Даске е младеж на Троа, където обаче не съумява да се наложи в първия тим. През сезон 2014/2015 той въпреки всичко изиграва пет мача за отбора по време на шампионския сезон в Лига 2. След това обаче не получава професионален контракт, а след несполучливи проби в белгийски тимове, остава още година във втория отбор на Троа в пета дивизия.

В следствие минава в Льо Ман, който по това време също е в петото равнище на френския футбол. Той е един от петимата играчи на отбора, които са част от тима в три следващи сезона с промоции, с цел да се стигне до Лига 2. През миналия сезон той изигра 10 мача, от които 9 като титуляр.

В момента Даске е свободен сътрудник, тъй че Левски няма да заплаща трансферна сума за него. Според профилирания уебсайт transfermarkt неговата стойност се прави оценка на 325 хиляди евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР