Левски е поставил доста висока цена на младите си звезди

...
Левски е поставил доста висока цена на младите си звезди
Коментари Харесай

Левски иска баснословна сума за Станислав Иванов

Левски е сложил много висока цена на младите си звезди Станислав Иванов (20 г.) и Найджьл Роберта (21 г.). От „ Герена " към този момент са парирали няколко запитвания за нападателите, отговаряйки, че сумата, против която ще стартират договаряния за продажбата им, е 5 милиона лв. - към 2,5 милиона евро, написа "Тема спорт ".

За сходно нещо загатна изпълнителният шеф на клуба Павел Колев. Наскоро той съобщи: "Оттук нататък, най-малко до момента в който аз съм шеф на Левски, ще се опитаме да създадем по този начин, че българските футболисти да бъдат доста високо конвертируеми. Станислав Иванов има още какво да направи със синята фланелка, преди да пристигна подобаващата оферта за него. Докато не пристигна, компромисни разновидности няма да позволяваме, футболистите, израснали в школата на Левски, костват пари ", сподели Колев.

Сините не са продавали състезател за такава сума от Гара Дембеле. Френският нападател, който през сезон 2010/11 вкара 37 гола в 39 мача за сините, бе пратен за малко над 2 милиона евро в немския Фрайбург. В началото на тази акция Левски трансферира швейцарския си халф Давиде Мариани в арабския Шабаб Ал Ахли. По тази договорка в касата на клуба ще влязат 1,417 милиона евро.

Както се знае Лудогорец също е подпитвал за Станислав Иванов и Найджъл Роберта, като от Разград са дали да се разбере, че могат да дадат към 1 милион евро за Стаси.

През зимата на „ Герена " възнамеряват да укрепват тима, а не да се разделят с съществени фигури. Желанието на треньора Петър Хубчев е в Левски да дебаркират няколко национали.

Сините имат сериозен интерес към звездите на Ботев Пловдив Кристиан Димитров и Тодор Неделев, водят диалози и с напускащия Карабах Антон Славчев. Апетитите на клуба стигат и до Ивелин Попов, който се отхвърли от националния тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР