Левски е домакин на ЦСКА в дербито от 19-ия кръг

...
Левски е домакин на ЦСКА в дербито от 19-ия кръг
Коментари Харесай

Александър Попов: ЦСКА и Левски имат различна стратегия за успех

Левски е хазаин на ЦСКА в дербито от 19-ия кръг на Суперлигата. Срещата е на 13 февруари, вторник, от 18:30 ч. в зала " Универсиада ". По трибуните на оборудването ще бъдат допускани единствено почитатели на " сините ".
Проблемите с контузени играчи в ЦСКА не престават. Треньорът на " армейците " Александър Попов разгласи, че Яни Георгиев, Иван Крачев и Венцислав Георгиев не са подготвени да стартират като титуляри дуела с Левски. " Ако се наложи, може да се мисли да влязат в игра, само че това са някакви ходове. Ще бъдем в състава, с който играем напоследък ", сподели Попов.
" Двата тима се преборихме с доста компликации през последните години. Сега, с помощта на нашите спонсори, започнахме да мислим доста повече за волейбол, в сравнение с за други съпътстващи проблеми. Интересно е, че двата тима имаме разнообразни тактики по пътя към по-добри класирания. Левски преди няколко месеца притегли задгранични състезатели, което изрично трансформира статуквото. Ние не сме играли с този нов състав на Левски. Победихме ги през първия полусезон без чужденци и в този момент ще бъде предизвикателство да играем против тях ", съобщи Александър Попов пред медиите ден преди мача със " сините ".
" Нашата зала по наставление на полицията не може да одобри две съпернически агитки. Това не се случва и в " Универсиада ", тъй като няма две трибуни. Притесняват се да не прехвърчат искри сред агитките. Може би това е повода даже тази огромна зала за 2000 индивида да не може да одобри тъкмо това дерби. Такава зала в София е единствено " Христо Ботев ", в която към момента не може да се пускат фенове на двете трибуни. Чакаме това да се случи, с цел да може да наемем оборудването за сходни срещи ", разяснява треньорът на ЦСКА.

" След 6-7 години вървене по тъгите, ние сме единственият клуб в България, който след сходен прелом е излязъл на чисто пред страната. Всички други тимове откриха други способи за оцеляване. Аз съм доста горделив, благополучен, удовлетворен, че нашият клуб мина тъкмо по този път ", разяснява Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР