Левски допусна обрат от 2:1 до 2:3 срещу Лудогорец в

...
Левски допусна обрат от 2:1 до 2:3 срещу Лудогорец в
Коментари Харесай

„Сини“ фенове припомниха на ЦСКА за 2015 година

Левски позволи поврат от 2:1 до 2:3 против Лудогорец в Разград с меко казано чудноват състав, което накара много почитатели на ЦСКА да упрекнат „ безконечния “ зложелател, че е „ лежащ “ на Десподов и компания, с цел да ги направи първенци.

Логично отговорът от страна на „ синята “ общественост не закъсня и с постове в обществените мрежи бе припомнен казусът от сезон 2014/2015 година, когато в последния постоянен кръг на шампионата ЦСКА падна с 0:2 като посетител на Ботев Пд.

С головете на Милен Гамаков и Лъчо Балтанов канарчетата взеха основни 3 точки, с които изместиха Левски от 6-ата позиция в крайното класиране на постоянния сезон и станаха последният отбор, влезнал в групата за установяване на първенец.

В същия кръг Левски преди този момент бе блъснал Марек с 4:0 вкъщи, с което имаше 34 т.

Ботев пък беше с 33 т. и по-лош баланс в директните мачове, което ще рече, че само успеха против ЦСКА устройваше жълто-черните за крайната цел.

Сезон 2014/15 година несъмнено бе драматичен за трите отбора с най-вече аудитория у нас.

ЦСКА и Ботев приключиха 5-и и 6-и, а след акцията „ алените “ изпаднаха в неплатежоспособност и идващият сезон играха в Югозападната „ В “ група.

Левски пък завърши на въпросната 7-а позиция и в плейофите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР