Лево настроеният проверяващ фактите Snopes беше бързо критикуван в социалните

...
Лево настроеният проверяващ фактите Snopes беше бързо критикуван в социалните
Коментари Харесай

Социалните медии бяха зашеметени след обръщането на проверката на фактите на Snopes за обърнатата каска на президента Байдън

Лево настроеният проверяващ обстоятелствата Snopes беше бързо подложен на критика в обществените медии в неделя, откакто обърна първичната си инспекция на обстоятелствата на фотография на президента Байдън, носещ каска, обърната обратно.

Сен. Ейми Клобучар, D-Minn., разгласява фотографията на президента на X в четвъртък. Може да се види Байдън да носи каската наопаки на фотографията, която стана вирусна в обществените медии.

Първоначалната инспекция на обстоятелствата на Snopes, оповестена в петък, се опита да изясни външния тип.

" Снимката е същинска. И в действителност наподобява на пръв взор, като че ли Байдън носи тази каска наопаки. Но откакто я сравнихме с други фотоси и видеоклипове от същото събитие, бяхме принудени да стигнем до противоположното умозаключение: Шапката на Байдън главата беше обърната напред, банкнотата начело, а не обратно, " твърди Сноупс.

U.S. Президентът Джо Байдън приказва за финансирането на I-535 Blatnik Bridge в Earth Rider Brewery на 25 януари 2024 година в Supe...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР