Левият защитник на Арсенал Александър Зинченко е обект на интерес

...
Левият защитник на Арсенал Александър Зинченко е обект на интерес
Коментари Харесай

Асът на Арсенал, който избухна в сълзи за Микел Артета, свързван с напускане на трансфера

Левият бранител на Арсенал Александър Зинченко е обект на интерес от страна на немския гранд Байерн Мюнхен, защото те се стремят да укрепят защитната си линия.

Смята се, че настоящите първенци на Бундеслигата са се примирили с обстоятелството, че Алфонсо Дейвис е привързан с Реал Мадрид това лято и на собствен ред се нуждаят от нов ляв бек. Смята се, че Зинченко е високо скъп от тези на върха на йерархията на Байерн, само че артилеристите може да не са толкоз запалени по концепцията за продажба.

Зинченко дойде на Емирейтс през лятото на 2022 година от Манчестър Сити, където за първи път се срещна с сегашния началник на Арсенал Микел Артета. Националът на Украйна се възхищава измежду правилните на Emirates, само че връзката му с мениджъра на топчиите може да го държи в северен Лондон и надалеч от Allianz.

Технически надареният бранител има звездни работни връзки с испанеца, които произтичат още от времето, прекарано дружно на Етихад. Артета имаше задоволително влияние върху Зинченко, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР