Левият краен бранител на ЦСКА-София Жеферсон може съвсем скоро да

...
Левият краен бранител на ЦСКА-София Жеферсон може съвсем скоро да
Коментари Харесай

Грандове искат Жеферсон, бранителят не отрича за интерес

Левият краен защитник на ЦСКА-София Жеферсон може напълно скоро да си стегне багажа от “Армията”. Сериозен интерес към бразилеца демонстрират два елитни клуба от родината му, оповестява локалното издание “Атарде”.

Според уеб страницата става въпрос за грандовете Вашку да Гама и Флуминензе, които не изживяват най-щастливите си дни. И двата клуба се избавиха от изпадане през предходната акция, само че за новия сезон са окуражени да стегнат сериозна селекция.

“Моите мениджъри са ме уведомили, че има интерес към мен от клубове в Бразилия. Питали са за мен, само че единствено толкоз знам. Оставил съм всичко в техни ръце, те движат нещата”, показа Жеферсон, който сега е в Бразилия, където провежда благотворителен мач в поддръжка на бедните хора в родният му щат.

“Аз съм родом от Баиа, нося доста горделивост у себе си и желая да играя в родния си щат още веднъж. Прекарах единствено един сезон в Баиа и желая отново да отида там. Но бъдещето принадлежи единствено на Господ и ще се надявам той да пази тази чест за мен да играя още веднъж там някой ден ", сподели още бранителят на “червените” пред “Атарде”.
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР