Левицата вече има и външен фронт, който се опитва да

...
Левицата вече има и външен фронт, който се опитва да
Коментари Харесай

Журналисти: Партиите ще водят битки на всички фронтове преди изборите

Левицата към този момент има и външен фронт, който се пробва да отмъкне гласове, сподели Мира Баджева

„ Първата вътрешна борба в обединението „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” бе предизвестена. Даже се учудих, че е толкоз рано. В дясно това постоянно е минирало процеса на обединяване и е било проблем за гласоподавателите ”. Това сподели в ефира на предаването „ Твоят ден ” по журналистът Мира Баджева, визирайки абсурда, за който описа някогашния народен представител Александър Дунчев. По думите му съгласно съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков в София област лидер на листата би трябвало да е от Демократична България, само че от Политическа партия считат, че това не е вярно и желаят Дунчев или различен от тяхната партия да е лидер на листата.

„ Ще се водят борби на всички фронтове ”, сподели Баджева по адрес на Левицата и сподели, че те имат към този момент и външен фронт, който се пробва да им отмъкне гласове.

По думите на Пламена Игнатова от Klub Z Дунчев е човек, който гори за идеята си и е доста прочувствен. „ По време на постоянното държавно управление той бе „ самичък войник ”, напомни тя.

Припомняме – тогава той даже влезе в разногласия с сътрудниците си от Българска социалистическа партия, с цел да отбрани горите и горските чиновници.

„ Демократична България получава по-малки области или области, които са по-далеч от техния гласоподавател, само че реденето на области към момента не е завършило ”, сподели Пламена Игнатова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР