Левичарското издание Поглед инфо, подкрепящо путинския тероризъм свали от страниците

...
Левичарското издание Поглед инфо, подкрепящо путинския тероризъм свали от страниците
Коментари Харесай

Левичарско издание свали скандален коментар, в който наричат Нинова политическа куртизанка

Левичарското издание „ Поглед инфо ”, подкрепящо путинския тероризъм смъкна от страниците си абсурден разбор, в който водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бе наречена политическа куртизанка. Основна тематика в цензурирания текст бе позицията на Нинова в поддръжка на Унгария и Виктор Орбан.

„ Страшното е, че стъпканата Българска социалистическа партия мълчи, до момента в който председателката ѝ я трансформира в евтина политическа куртизанка, която от две години се придвижва все по-близко до Орбан, Льо Пен и Фарадж и се отдалечава от европейската левица.

Защото не за пръв път Нинова мисли като крайната десница и европейските националистите ”, пишеше още в неподписания публицистичен коментар.

Само до преди час и половина „ рисковата ” публикация " Десният националистически уклон на Нинова към този момент е опасност за Българска социалистическа партия ". стоеше на челни позиции в изданието, само че към този момент я няма. Текстът е оповестен през вчерашния ден, а към 9,38 ч тази заран тя е бил забелязан от 8811 консуматори. Резултатът е запечатан на фотографията, която Faktor.bg направи на скандалния текст, преди да бъде свален.

Политологът Антон Тодоров също разяснява горещата тематика: „ ВНИМАНИЕ, ЦЕНЗУРА ОТ Българска социалистическа партия! Корнела, която сякаш била на страната на публицистите. Била, но различен път. Вчера уеб страницата Поглед.инфо разгласява убийствена публикация за нея под заглавие " Десният националистически уклон на Нинова към този момент е опасност за Българска социалистическа партия ".

Днес към този момент публикацията е свалена и може към момента да се откри единствено в кеша на Google. Представям си тези подли и злобни хейтърски създания в случай че се докопат да изпълнителната власт. Направо не ми се мисли какъв метреш ще настане в отечеството ”.

В алените среди въпросното левичарско издание се свързва със семейство Станишеви, само че то драговолно дава непрекъснато естрада и на аленото слънце - депутата Александър Симов, който действително се разпознава с нападателната политика против Нинова./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР