“Левандовски? Много футболисти искат да играят в Барселона, но техните

...
“Левандовски? Много футболисти искат да играят в Барселона, но техните
Коментари Харесай

Лапорта обясни ситуацията с Левандовски и Дембеле

“Левандовски? Много футболисти желаят да играят в Барселона, само че техните клубове имат свое мнение по въпроса и всичко това е част от преговорния развой. Разбира се, че Левандовски е нападател от международна класа, само че ще бъда въздържан в мненията си по тематиката. Оценяваме общественото декларираното от него предпочитание да пристигна при нас. Поласкани сме, само че би трябвало да се отнасяме с почитание към Байерн (Мюнхен), който е един от най-големите клубове в света ”, съобщи Лапорта пред “L’Esportiu de Catalunya ”.

Шефът на Барселона заключи и обстановката към Усман Дембеле. Французинът дълго време отхвърляше да възобнови контракта си, само че по-рано през днешния ден стана ясно, че е приел изискванията на клуба.
 Дембеле най-сетне одобри изискванията на Барса Дембеле най-сетне одобри изискванията на Барса
“Ценим Усман и е реалност, че в края на предишния сезон той игра на доста високо равнище. Старши треньорът е удовлетворен от него. Въпросът опира извънредно до финансите. Съобщихме му какво предлагаме, само че неговият отговор не беше нито позитивен, нито негативен. Спокойни сме. Имаме контакт. Ако Дембеле одобри офертата ни, ще остане ”, изясни Лапорта.

Президентът на каталунския гранд добави още, че Франк Кесие ще бъде показан на “Камп Ноу ” в сряда, а Андреас Кристенсен - в четвъртък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР