Летовниците на един от най-популярните плажове в Барселона – Сан

...
Летовниците на един от най-популярните плажове в Барселона – Сан
Коментари Харесай

Бомба евакуира един от най-известните плажове в Барселона

Летовниците на един от най-популярните плажове в Барселона – Сан Себастиян бяха евакуирани поради сигнал за бомба в морето, оповестяват испански медии.
Районът е отцепен. От испанската гражданската армия подозират, че устройството може да е от времето на Испанската революция. Според други отзиви тя може да е от Втората международна война, написа БГНЕС.
Водолази са търсили бомбата и са я разкрили на към 40 метра от брега, като към този момент се приготвят да осъществят следен гърмеж.
През юли водолази откриха бомба от Втората международна война на няколко десетки метри от брега в региона на буя на Приморския плаж в Ялта. По предварителни данни, тя е тежала към 240 кг. На място са извикали група за разминиране от Севастопол, напомня News.bg.
През юли 2018 година гости на плаж в южна Франция откриха устройство от времето на Втората международна война. Снарядък е открит на плаж на Тори. Диаметърът на бомбата е 20 см, дължината - към 1 м. На място са били сапьори, с цел да взривят снаряда. Плажът е тестван за съществуване и на други бомби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР